Ryhmät

 

Räätälöidyt ryhmämatkat

Lindell Travel tarjoaa ryhmämatkoja sekä Suomessa että ulkomaille, linja-autolla, laivalla tai lennolla. Tarjoamme valmiita ja räätälöityjä matkajärjestelyjä jotka sisältävät kaikki kuljetukset, asumiset ja myös ruokailut, ohjelmat ja opastukset toivomuksenne mukaan – tai vain valitut osat matkasta. Valinta on teidän!

 

 

 

Pelkkä linja-auto – joko kuljettajalla tai ilman

Lindell Travelin kautta voitte varata myös pelkän linja-auton. Jos tarvetta on monelle linja-autolle, niin sekin järjestyy – teemme yhteistyötä monen linja-autoyhtiön kanssa. Matkanjärjestäjänä voin itse, Greger Lindell, toimia sekä kuljettajana että matkanjohtajana. Jos ryhmällänne on vakiokuljettaja, tai jos haluatte käyttää tiettyä linja-autoyritystä, voitte silti pyytää matkaehdotuksen Lindell Travelilta joka myös välittää matkajärjestelyjä olematta itse mukana matkalla.

 

 

 

Matkajärjestelyt matkatoimistoille ja linja-autoyhtiöille

Lindell Travel tarjoaa myös matkajärjestelyjä muille matkatoimistoille ja linja-autoyhtiöille. Meiltä saatte tarjouksen ryhmällenne, yksityiskohtaisen päiväohjelman toiveidenne mukaan, sekä käytännöllisen infokirjeen matkustajillenne. Kaikki yhteisymmärryksessä.