Yritys

 

Näin kaikki alkoi

 

Lindell Travel perustettiin vuonna 2012. Perustaja Greger Lindell oli sitä ennen toiminut matkailualalla jo 28 vuotta. Ryhmät olivat lähellä sydäntä vuosien jälkeen ryhmämatkojen suunnittelijana, varaajana, myyjänä, kuljettajana, matkanjohtajana ja matkatekstien kirjoittajana. Oikeastaan Lindell Travel sai alkunsa asiakkaiden toiveesta.

 

- Kaikki nämä vuodet ryhmämatkojen parissa ovat antaneet oivalluksen kuinka ihmiset haluavat asioiden olevan matkan aikana, kuinka tilanteita hoidetaan, mitkä asiat ovat tärkeitä. Matkustajat ovat inspiraationi lähde! Greger kertoo.

 

Lindell Travel on edelleen pieni yritys katsottuna sekä henkilöstön ja linja-autojen määrään, että matkaesitteiden sivumäärään. Kasvava asiakasmäärä on uskollinen ja kyselee uusien matkojen perään. Ja sitä juuri me Lindell Travelilla arvostamme: jatkuvuutta, luottamusta ja jälleennäkemisiä.

 

Tiimimme

 

Gregerin lisäksi matkatoimistolla työskentelee vuodesta 2014 myös Pia-Stina Sarin. Kuljettajina toimivat Gregrin lisäksi myös Boris Haglund ja Ann Christine Sjöblom. Gregerin pojalla Thomas Lindellillä on myös linja-autokortti, ja tytär Isabella Lindell vastaa yrityksen sosiaalisista medioista. Lindell Travelin omilla matkoilla matkanjohtajina toimivat muun muassa Britta Andtfolk ja Håkan Wikberg. Jos ryhmä on suomenkielinen, niin matkanjohtaja hallitsee tottakai myös suomenkielen.Valmiilla ryhmillä on monesti myös oma matkahjohtaja valmiina.

Tiimiimme kuuluu myös muut matkatoimistot ja linja-autoyritykset joiden kanssa teemme yhteistyötä. Tämän lisäksi te, hyvät matkustajat, olette myös suuri osa meidän tiimiämme.

 


Gregerillä on monesti haitari mukana matkoilla