Sparesa till Pärnu 8 dgr NOVEMBER - GARANTERAD AVGÅNG

Sparesa till Pärnu 8 dgr NOVEMBER - GARANTERAD AVGÅNG

06.11.2024-13.11.2024

 

Resans första dag

Hemorten – Pärnu

Bussen samlar upp resenärerna enligt rutt och tidtabell. Preliminärt start i Jakobstad/Edsevö. Pauser på väg ner till Helsingfors.

Eckerö Lines m/s Finlandia avgår från Västra hamnen i Helsingfors kl. 15:30. Ankomst tilll Tallinn kl. 17:45. Från Tallinn till Pärnu kör vi på knappa två timmar. Vi checkar in på Spa Tervis och gör en rundvandring för att bekanta oss med spahotellet. En liten kvällsbit innan vi säger god natt.

 

 

 

Dagarna på plats

Sköna dagar på spa

Efter en riklig frukost vidtar läkarbesöken. Alla har en given tid, och läkarna pratar såväl svenska som finska. Vid behov fås tolkhjälp. I samråd med läkaren görs dagarnas program upp. I sparesans pris ingår 2-3 behandlingar per dag.

I spareceptionen får man tiderna för behandlingarna i ett schema för alla dagar. Vid spareceptionen bokar man också de extra tjänster och behandlingar man önskar. Så är det bara att börja på och njuta! Fyll på med flera sköna saker under veckan om du tycker.

 

 

 

Varje dag ingår även frukost och en måltid man valt – antingen lunch eller middag. Den som valt helpension avnjuter två varma måltider om dagen.

Många som besöker Pärnu om och om igen ser de förmånliga skönhetsbehandlingarna, frisörstjänsterna och de extra behandlingarna som viktiga. Likaså shopping, konserter och kvällsprogram. Och inte att förglömma staden Pärnu, stranden, utflykterna.

 

Hemresedagen

Pärnu – Hemorten

Frukost på hotellet. Vi checkar ut, lämnar hotellet ca 8-tiden och kör mot Tallinn. Lite tid för shopping i hamnen. Eckerö Lines färja avgår kl. 12.00, ankomst till Helsingfors kl. 14.30. Tillbaka i Österbotten före midnatt.

 

 

Resedatum: 6-13.11.2024 (onsdag-onsdag)

 

Sparesans pris/person:

- standard tvåbäddsrum 685 €

- standard enkelrum 828 €

- superior tvåbäddsrum 748 €

- superior enkelrum 989 €

 

I de fall enkelrummen tagit slut erbjuds tvåbäddsrum som enkelrum. Pris: 898 €

 

Sparesans pris/person om två personer delar en svit:

- standard svit 825 €

- superior svit 923 €

 

Standardrummen finns i hus 1 och 2 och har separata bäddar, balkong, kylskåp, badrum med dusch och toalett samt handdukar och badrock.

Superiorrummen är nyrenoverade, finns i hus 3 och är till ytan större än standardrummen. Rummen har luftkonditionering, separata bäddar, balkong, kylskåp, låsbar förvaringsbox, badrum med dusch och toalett, hårfön samt handdukar, badrock och badtofflor.

Sviterna finns i hus 1, 2 och 3 och har sovrum med dubbelsäng och vardagsrum med soffgrupp. Alla sviter har också balkong, kylskåp, låsbar förvaringsbox, badrum med dusch och toalett, hårfön samt handdukar, badrock och badtofflor. Superiorsviterna är större än standardsviterna och har dessutom luftkonditionering, minibar samt antingen bastu eller badkar/jacucci.

 

I resans pris ingår:

+ logi i vald rumstyp

+ halvpension (frukost samt lunch eller middag)

+ läkarbesök

+ 2-3 behandlingar per dag

+ hotellets bastu- och badavdelning

+ guidad bussrundtur i Pärnu

+ svensktalande lokalguide

+ färjeresor Helsingfors - Tallinn t/r

+ Bussresa i luftkonditionerad buss

+ Yrkeschaufförs tjänster

 

Tillägg för helpension: 56 €

 

Förhandsbokad buffé på färjeturerna:

- buffé på utresan 6.11: 39 €

- buffé på hemresan 13.11: 39 €

 

 

 

Tervis Spa

Receptionen

 

Simhallen

 

Badavdelningen

 

Bad- och bastuavdelningen

 

Standard twinrum

 

Matsalen

 

A la carte restaurangen Kuu

 

Muuli-barens terrass sommartid

 

 

 

 

Pärnu

- även kallad Estlands sommarhuvudstad

 

Pärnu är tillräckligt liten för att kännas hanterlig och trygg, och tillräckligt stor för att ha allt! Till Pärnus centrum promenerar man på 10-15 minuter från Tervis. Äta på stan går utmärkt, prisnivån är rimlig.

Spa Tervis ligger alldeles vid havet och floden. Hela året, men i synnerhet på sommarhalvåret, är stranden lockande. Den nästan 2 km långa plagen med vit, fin sand och långgrunt bad är som vid medelhavet.

Pärnu

 

Pärnus berömda sandstrand

 

Piren lockar till äventyrlig promenad

 

Resan bokas via

e-post: info@lindelltravel.fi

tfn: 0443 13 14 15 / 0443 14 15 16